Lasse Stefanz tog emot Dansbandspriset 2019 på Ekebofestivalen

Igår den 6/7 var det så dax att dela Dansbandspriset för 4:e året i följd till Lasse Stefanz på Ekebofestivalen. Dansbandspriset är ett pris jag grundade 2011 och delade ut för första gången 2012. Priset firar 8 år under 2019 och är ett publikpris där folket röstar fram vinnande band. I år var 20 dansband nominerade i grundomgången och dom 8 band som fick flest röster gick sedan vidare till finalomgången där Lasse Stefanz fick flest röster. Väldigt mycket folk fanns på plats för att se killarna ta emot priset ifrån mig och ansvarig för festivalen. Ekebofestivalen har varit en samarbetspartner till priset i 6 år. Nytt för i år var att bandet fick ta emot en specialdesignad statyet från Orrefors och denna väger 3.3 Kg. Nedanför kan ni ta del av lite bilder från prisutdelningen. Återigen stort grattis till Lasse Stefanz. I denna tävling kom i år Micke Ahlgrens på 2:a plats och Skåningarna på en 3:e plats. / Christian på Dansbandssidan.com

(Bert Lundqvist från Ekebofestivalen fanns med på scen tillsammans med mig för att dela ut priset)
 

Foto: Michel Keis  (Tack för grymma bilder) www.michelkeis.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter