Stor succé för En kväll i juni - Ullared 2019 

Rekord och en stor publiksuccé för "En kväll i juni" med 3500 besökare under fredagen!

Fredagen den 28:e juni begav sig Danbsandssidan.com för första gången till Ullared för att besöka "En kväll i Juni" och denna ljuvliga dansfestival. Till att börja med så började dagen på varuhuset GEKÅS 15.00 där Larz Kristerz bjöd på 5-6 låtar inför bra med publik på plats och detta var en liten uppvärmning inför vad som komma skulle senare på kvällen ute på Hedevi idrottsplats, alltid underbar leverans från dessa grabbar och dom är otroligt populära och folkkära i hela landet. Denna fredag var förutsättningar 100% perfekta vad det gäller väder och allt annat. Så fort jag ankom till idrottsplatsen och fick ta del av festivalområdet så blev jag lyrsik och det pirrade i hela kroppen av glädje och lycka. Vilket enormt arbete som ligger bakom detta proffsiga evenemang. Denna kväll var det dansbanden Lasse Stefanz, Sannex & Larz Kristerz som skulle bjuda på en härlig kväll och som dom gjorde det, asså vilken jäkla leverans från er alla och ni ska bara vet hur många härliga lovord som haglade över alla banden under kvällen. Underbar dansmusik och en stor folkfest utan bråk och bara glädje. Strålande solsken och ljuvligt väder med bra musik vad kan då gå fel? Absolut ingenting. Olle Jönsson vigde även ett par under kvällen och detta kan ni se nedanför på olika bilder. Stort Grattis till Sabina & Robert och tack för att jag fick filma eran vigsel som i skrivande stund har över 18.000 visningar på Facebooksidan. Sabina & Robert är även 2 trogna följare av just Dansbandssidan, så trevligt. På plats kunde man få något gott att dricka, god mat och framförallt fin service och ett toppen bra evenemang. Det var en fröjd att få uppleva detta "Live" och jag är tacksam att jag blev inbjuden till denna dag. Sannex, Lasse Stefanz & Larz Kristerz ska ha ett stort tack för att ni gjorde denna kväll till en enorm succé. Tack även till arrangören för "En kväll i juni", allt var till 100% belåtenhet och ska man då sätta betyg på hela evenemanget så blir det 10/10. Ta del av lite bilder nedanför från fredagen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter