Lasse Stefanz vinnare av Dansbandspriset för 4:e året i följd

Det blev Lasse Stefanz som för 4:e året i följd vinner Dansbandspriset. 20 dansband var nominerade från början, i grundomgången gick dom 8 dansband vidare till final som fått flest röster. I grundomgången kom det in tusentals röster likaså i finalomgången. Lasse Stefanz tar emot priset på Ekebofestivalen 2019 den 6:e juli. Priset innebär ett specialdesignat diplom samt blommor och nytt för i år är att prispengarna försvinner och ersätts med en specialdesignad glasstatyett från Orrefors. 

Topp 3 i Dansbandspriset 2019 
 

  • 1:a Lasse Stefanz 
  • 2:a Micke Ahlgrens 
  • 3:a Skåningarna 
     

Dansbandssidan.com säger stort Grattis till Lasse Stefanz samt grattis till Micke Ahlgrens och Skåningarna som kom på 2:a respektive 3:e plats. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter