Succé när Skåningarna gästade Björka Loge

Igår den 4:e juni var det säsongspremiär för trivseldansen på Björka Loge utanför Lund. Denna dag var det dansbandet Skåningarna som stod i fokus och ett reportage om succébandet som lockar mängder med folk ut på dans runtom i landet men även i övriga Norden. Det har blivit många reportage om Skåningarna som började som duo för ett antal år sedan och som nu är topp 5 vad det gäller dom populäraste banden. Snittar man 400/450 personer på en danskväll i dagens läge så är det helt enkelt imponerande. Det råder inga tvivel att bandet trivs mycket bra ihop och att Dan Gustafsson kommit bra in i gänget, Dan gick från Bob Stevens till just Skåningarna och han levererar grymt bra på sin saxofon men även gitarr. Igår var det runt 400 personer på plats för att njuta och roa sig till bandet som levererade i ljuvligt väder och med bästa förutsättning. En hel del nya låtar fick man ta del av som kommer på deras kommande skiva framöver. Varför kommer det så mycket folk när Skåningarna bjuder upp till dans? Svaret är rätt enkelt, hög kvalitet med bra blandning av låtar samt att många avgudar Joels sångröst. Lägg då till att Roger på dragspel och klaviatur sjunger minst lika bra. Man får helt enkelt allt man önskar när man går ut på en danskväll till Skåningarna. Ta del av bilder samt 2 filmer nedanför från kvällen. Följer ni Dansbandssidans Youtubekanal (Dansbandssidan) så kan ni ta del av än fler filmer som kommer ut under onsdagen. Tusen tack för denna gång killar. / Christian på Dansbandssidan.com

Film av Dansbandssidan.com 4/6 2019 - Björka Loge

Film av Dansbandssidan.com 4/6 2019 - Björka Loge

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter