En danskväll till Engdahls på fantastiska Kärrasand

Fredagen den 31/5 var det så dax att besöka Kärrasand i Urshult där Engdahls skulle bjuda upp till dans. Många gånger har man velat komma hit på reportage men då det inte passat in tidigare så sa jag till arrangören Mikael att nu bestämmer vi ett datum helt enkelt, Engdahls ska ha ett tack då jag fick åka med dom t/r i deras härliga turnébuss. Efter ett kort matstopp på vägen så ankom vi Kärrasand runt 13.30 och direkt när vi hade passerat ingången så blev man som ett barn på Julafton, jag drog upp kameran och började fotografera detta vackra ställe som erbjuder allt man kan önska sig. Kärrasand är ett dansställe men även en campingplats och här får man 100% service och kvalitet rakt igenom. Annelie som är arrangör av Kärrasand tillsammans med Mikael kom omgående med kaffe och hembakade kakor och annat gott under eftermiddagen i strålande solsken. Vädret var perfekt och förutsättningarna för en gudomlig danskväll kunde inte bli bättre. Jag tog chansen att intervjua Mikael Linnander om han härliga ställe som han varit ansvarig för i cirka 5 år. Man både ser och hör när någon brinner helhjärtat för dansen och det gör verkligen Mikael. Dessutom är det rent och snyggt överallt och väldigt fräscht. Maten håller högsta klass som allt annat. När klockan väl slog 19.00 var det så dax för dom härliga killarna i Engdahls att bjuda upp till dans. Det tåls att säga ett flertal gånger att dess grabbar är oerhört populära och levererar ljuvlig dansmusik som många är oerhört förtjusta i. Detta kan man läsa genom alla kommentarer på filmerna jag lagt ut via min Facebooksida under fredagen. Det är alltid enkelt och väldigt roligt att jobba tillsammans med Engdahls under en danskväll och killarna ställer upp på bilder och intervjuer utan några som helst problem. Kvällen rullade på inför ljuvligt väder och alla som var på plats var helnöjda med dansmusiken. Ett par som hade gift sig tidigare blev även firade uppe på scen under kvällen och detta kan ni se genom bilderna nedanför. Har man aldrig tagit chansen till en danskväll med Engdahls så är det hög tid att göra det. Man får allt och lite till när killarna bjuder upp till dans. Framtiden ser oerhört ljus ut för bandet som trivs väldigt bra tillsammans och spelschemat för 2020 börjar redan nu att fyllas på. Att jag kommer besöka Kärrasand igen råder det som helt inga tvivel på, det var verkligen en fröjd att få komma hit och jag är tacksam som fick uppleva denna härliga miljö och dessutom träffa Mikael som är en genomsnäll och oerhört trevlig arrangör liksom Annelie. Tusen tack för Engdahls och Kärrasand för denna gång. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter