Nu får det vara nog!

På senare tid har diverse dansbandsbussar blivit saboterade samt att diverse inbrott har inträffat. Detta är skrämmande när förrövarna dessutom beväpnar sig med kniv & kofot. Igår på Sundspärlan i Helsingborg blev dansbandet Fernandoz drabbade mitt under pågående spelning och dessutom 2 gånger samma kväll, detta är inte första gången något sådant händer i anslutning till Sundspärlan. För någon veckan sedan blev Titanix orkesterbuss vandaliserad i Stockholm på parkeringen utanför terminalen. När det dessutom tar 2 timmar innan polisen ankommer så är min fråga, vad ska man då göra? Tyvärr har detta blivit vardag för dansbanden att bli utsatta för sabotage. Detta är bara 2 exempel på ett flertal gånger som detta har inträffat. För något år sedan blev Kindbergs turnébuss bestulen och en galning åkte runt med denna innan polisen fick stopp på honom. Det är ett sjukt beteende. Att skaffa ett ordentligt larm som tjuter samt att tömma turnébussen på värdesaker är något som kan hjälpa givetvis. Jag lever och andas dansbandsmusik dom flesta timmarna på dygnet men jag blir oerhört ledsen och förbannad när sådant här inträffar, banden reser land och rike runt för att roa danspubliken och som tack så får man utstå sådan här skit. Till er som håller på med detta, skaffa er ett jobb och ge fan i våra dansband.

// Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter