Donnez medverkar i BingoLotto 2:e juni

Dansbandet Donnez ställer sig på BingoLottos scen den 2 juni! Donnez är idag ett av Sveriges mest populära dansband och är just nu aktuella med det helt nya albumet "Med stora steg".Donnez bildades i skånska Perstorp år 2000 och har gått från att spela på födelsedagsfester och julbord till att turnera över hela sverige, med hundratals spelningar per år. Under åren har Donnez även synts i tv-produktioner som Dansbandskampen och i Körslaget där de var coacher åt Ola Svensson inför hans tolkning av låten "Leende guldbruna ögon". 

Det nya albumet – Med stora steg – är en blandning mellan egenskrivna låtar och covers. Förhoppningsvis får vi höra något från den nya skivan när de gästar BingoLotto den 2 juni 2019 kl. 18.00

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter