Veberöds Dansgala bjöd på Folkfest med stjärnartister

Veberöds Dansgala 2019 inledes egentligen förra fredagen med ett "Warm up party" där Drängarna, Björn Rosenström samt Soundtrip bjöd upp till fest och glädje inför bra med folk på plats. En vecka senare fredagen den 24/5 fanns legenden Hasse Andersson på plats tillsammans med Patrik Isaksson samt coverbandet Prebens Pågar, alla dessa artister levererade imponerande bra och bjöd på en otroligt trevlig folkfest och alla som var på plats var belåtna. Nu till gårdagen och lördagens mäktiga avslutning med runt 1500 - 2000 besökare. Denna kväll var stjärnspäckad till max med artister som Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Lasse & Emil Sigfridsson samt dansbandet Arvingarna. 450 matgäster ankom runt 18.00 för att avnjuta en ljugit god buffé som bestod av olika sorters kött ifrån grillen samt en mängd sallader och såser. Alla var väldigt nöjda med maten som får högsta betyg. Till middagen underhöll Lasse och Emil tillsammans med Jonas, och dessa underbara musiker bjöd verkligen på fin musik och fick igång alla som var på plats. Detta var en perfekt uppladdning inför vad som komma skall senare under denna kväll. När klockan var cirka 20.30 hade väldigt mycket människor intagit position för att lyssna på den underbara sångerskan Charlotte Perrelli med kvällens kompband. Det var första gången för min del som jag fick se och lyssna på Charlotte "live" och visst var det mäktigt och framförallt att Charlotte levererar så proffsigt och med högsta klass. Alla på plats var verkligen på gott humör och denna kväll blev bara bättre och bättre. Efter en kortare paus mellan artisterna så var det dax för Arvingarna att inta scenen och vid denna tidpunkt så var det maxat med folk inne i lokalen. Hits på hits framförde killarna som även denna kväll hade med sig 2 killar på blås. Bandet firar 30 års jubileum under 2019 och med den rutin och klass på bandet håller kan verkligen en kväll med Arvingarna inte gå fel. Man fick allt man önskade och lite till, dessutom är killarna oerhört trevliga och proffsiga i allt dom gör. Runt 23.30 gick Magnus Carlsson upp på scen och likaså här var det första gången i ett sådant här sammanhang som jag fick lyssna på Magnus "Live" utöver en gång då jag fotograferade honom på Melodifestivalen. Jubel och applåder fick Magnus omgående när han klev upp på scen och bjöd på allt från Barbados låtar, Alcazar låtar och hans egna melodier. Det var en fröjd att få lyssna på Magnus och dessutom är han oerhört skicklig på scen i allt han gör. Det kokade rent ut sagt inne i lokalen och detta kan man se genom alla filmer jag lagt ut under kvällen. Det erbjöds god mat i form av grillat av olika slag under hela dansgalan och här var proffsigheten utomordentligt bra vad det gäller allt kring mat och dryck. Ingen bråk eller andra otrevligheter under dessa dagar utan bara en ren och underbar folkfest. Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Harrys i Lund, till arrangören Stanly med personal samt till Veberöds AIF. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter