Dessa dansband spelar på Malmöfestivalen 2019 

Här nedanför kan ni ta del av årets dansbandsprogram för Malmöfestivalen 2019. Utbudet är enormt och 11 band bjuder upp till dans och stämning under 1 vecka. Här finns något för alla helt enkelt. 

Väntan är över! Årets dansbandsprogram är här! Det blir svängiga takter och härligt gung med band som Barbados, Grönwalls, Lasse Stefanz och Perikles. I år finns även chansen att gifta sig på dansbanan! Vigselförrättare är ingen mindre än Olle Jönsson. Så låt oss fira kärleken och ta ut stegen under hela festivalveckan. 


Vigsel med Olle Jönsson
Går du i äktenskapstankar men har ont om tid för att planera och förbereda allt? På Malmöfestivalen i år har du möjlighet att gifta dig och få det ultimata kalaset på köpet. Vigselförrättare är ingen mindre än Olle Jönsson, sångare och frontfigur i Lasse Stefanz! Två par kommer ges möjligheten att viga sig den 15 augusti på Dansbanan vid Posthusplatsen i Malmö. Mer info och anmälan hittar du här. 

Vi ses på Malmöfestivalen 2019. / Christian på Dansbandssidan.com 


Vi spelar på Malmöfestivalen 2019 
 

 • Barbados
 • Callinaz
 • Engdahls
 • Grönwalls
 • Lasse Stefanz
 • Martin Nilsson med band
 • Matz Bladhs
 • Perikles
 • Skåningarna
 • Voize
 • Scotts

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter