Svenska mästarna i country - Martin Riverfield & The Wheels of Fortune släpper nytt album

Martin Riverfield & The Wheels of Fortune har haft ett framgångsrikt år bakom sig med en julshowsuccé på Dalasalen i Falun, ett antal singelsläpp och Tv-framträdande i Bingolotto på TV4. 17 maj släpps gruppens nya album – Don’t It Make You Wanna Dance.
 
Martin Riverfield & The Wheels of Fortune har på kort tid positionerat sig som ett av Sveriges mest framgångsrika countryband. I höstas blev de framröstade som svenska mästare i Country-SM, de har synts i TV under vintern och singlarna ”Hope That You Want Me Too” och ”Dancing Queen” snurrar frekvent på radio.
 
Sångaren Martin Engström har tidigare synts som basist i bandet John Lindberg Trio som han valde att hoppa av för att söka nya utmaningar med countrybandet The Wheels of Fortune. Albumet Don’t It Make You Wanna Dance är samproducerat av Dalapop och ges ut på artistens egna skivbolag Soul Country Records.
 
-  Det är en dröm som går i uppfyllelse, nu när folk har börjat upptäcka oss! Vi spelar vår musik från hjärtat och folk märker det, vi ser dem dansa och ha roligt! Det har även hänt att de har gråtit. Vår nya platta innehåller verkligen låtar som representerar oss, säger Martin Engström.
 
I samband med albumsläppet ger sig bandet också ut på en sommarturné genom Sverige med ett antal bekräftade konserter. Bland annat besöker bandet Lasse i Parken i Stockholm, Högfjällshotellet i Sälen, Hotell Hulingen i Hultsfred och Torp i Avesta. Men först blir det releasefest på hemmaplan i Falun 24 maj på Harrys. Fler datum tillkommer. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter