Låt mig presentera Erik Lihms med Git Persson

Morten Tinholt och Erik har varit jättegoda vänner i mer än 25 år och spelat ihop väldigt mycket genom åren i olika konstellationer. För några månader sedan pratade dom om att det vore jättekul att göra något ihop igen.Erik kontaktade Cinderella om ev. duojobb , men dom ville ha en trio så Erik bokade in 2 perioder i höst på trio. I februari var Git på semester på Gran Canaria och kom till Naboen i Playa Ingles och lyssnade på Morten Tinholt. Hon föll direkt för hans fina röst och pratade med han i pausen. Dom blev direkt goda vänner och Morten berättade då att han skulle spela med Erik i höst på Cinderella på trio men att det inte var klart vem som skulle bli 3:e medlemmen, då sa Git direkt, jag vill vara med. Ja på den vägen är det, dom bestämde sig för att träffas och spela och testa vad det kunde bli. Alla bitar kom på plats direkt då dom träffades i början av maj och på 2 dagar repeterade trion in en hel dansrepertoar, så på det viset föddes Erik Lihms med Git Persson.

Kommande spelningar : 13 Juli Kärnåsen - Cinderella 22-26 September och 24-28 November.

/ Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter