Stor succé för Caravanfestivalen 2019 i Elverum

I fredags begav jag mig till Elverum i Norge för mitt 2:a reportage någonsin i Norge. Caravanfestivalen bjöd in mig för ett reportage under helgen där en mängd artister och dansband från Sverige & Norge gästade denna underbara festival. Cirka 2500 besökare fanns på plats under 2 dagar och det är otroligt skoj för alla inblandade. Det var 2:a året denna festival gick av stapeln och mängder med husbilar och husvagnar fanns på plats runtom hela festivalen redan vid min ankomst tidigt under fredagen. Under fredag & lördag bjöd Thorleif Torstensson, Hanne Mette Gunnarsrud & Lasse Johansen på högsta leverans och klass med underbar dansmusik inför otroligt mycket folk på plats. Kvällens 2 dansband var inga mindre än legenderna i Flamingokvintetten samt det Norska bandet Ingemars orkester. Denna kombination av dansband tillsammans blev en enorm succé och folk var rent ut sagt lyriska över musiken och leveransen. Detta kan man både se och läsa genom alla hundratals kommentarer på alla filmer jag lagt ut på sociala medier. Det var full aktivitet överallt där det erbjöds olika sorters mat & dryck i anslutning till området samt utomordentlig bra service och välorganiserat av arrangören. Ett stort tält på 1000 Kvm med sittplatser samt dansgolv och barer. Lördagens stora händelse var när Vikingarna & Christer Sjögren gick upp på scen, det var ett enormt tryck från start till slut under 90 minuter som dom levererade utomordentligt bra då dom bjöd på en konsert. Visst tog en del människor lite längre bak chansen att ta en dans också under konserten. Under hela helgen har stämningen varit toppen bra utan några ingripanden eller andra otrevligheter. All personal som var på plats gjorde ett kanon bra jobb och var dessutom väldigt tillmötesgående och trevliga. Man trivs helt enkelt super bra på denna festivalen som jag förhoppningsvis kommer att besöka igen. Att få sprida Ingemars dansmusik samt träffa Eau Du Vill för första gången var på tiden och dessa band måste man verkligen besöka om man tidigare inte gjort det. Thorleif, Hanne Mette & Lasse Johansen är 3 folkkära artister som får stämningen på topp och dom vet hur man levererar till max. Under lördagskvällen gästade även "Ottar Big Hand Johansen" festivalen och sjöng ett par låtar tillsammans med Hanne Mette. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och tacka alla dansband & artister för en oförglömlig helg i Elverum. Ett stort tack även till Eleverum Caravancenter samt till Lasse Johansen och Heidi för att ni bjöd in mig och för bästa service man kan tänka sig vad det gäller mat och dryck. Denna festival var något utöver det vanliga och Norge levererar. Tusen Tack // Christian på Dansbandssidan.com 


Under helgen filmade jag även "Live" via Dansbandssidan.com på Facebook och dessa filmer inkl dom på Instagram kan ni ta del av hela tiden då dom ligger kvar. 

Dessa 6 bilder nedanför är tagna med mobilen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter