TOP CATS är tillbaka: släpper ny EP och medverkade i TV4:s Stjärnornas Stjärna i lördags

Top Cats är tillbaka och coachade artisterna i TV4-succén Stjärnornas Stjärna i lördags! Bandet fick även det fina uppdraget att utse kvällens bästa rocknummer. 
Fem grymma låtar framförda av fyra grymma killar från Torsby. Låten "Piece of my heart" är släppt på Spotify tillsammans med 4 andra låtar på olika digitala plattformar. Bakom dem finns några av Sveriges bästa låtskrivare, bland andra Peter Kvint och värmlänningen Jimmy Jansson. Som om det inte vore nog planerar bandet redan nu sitt nästa släpp! Under våren och sommaren ger de sig ut på en rikstäckande Sverigeturné. Bland annat besöker de Sunne, Eksjö, Borås, Kolbäck, Karlskoga, Uddeholm, Mölndal, Åsele, Årjäng, Kilafors och Stockholm. Se hela spelplanen med datum på www.topcats.se !

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter