Nytt album - BingoLotto & Musikalisk show väntar dansbandet Donnez framöver 

Dansbandet Donnez från Skåne drar inte ner på farten utan ökar tempot än mer. Bandet släpper nu på fredag sitt nya album "Med stora steg" som innehåller 14 låtar och deras förra album som dom släppte blev en stor succé med bland annat första plats på den svenska topplistan, albumet jag snackar om heter "Grabben från landet". Det råder ingen tvekan att succé föder framgång och killarna i Donnez med Donne Laitila i spetsen brinner för det dom håller på med till 100% och tillhör toppen av dom populäraste banden. Bandet har oftast publikrekord där 400 - 600 är ute på deras danser runtom i landet och även i Norden. Inte nog med detta, den 2/6 medverkar bandet i BingoLotto på TV4 och kommer även att ha en unik musikalisk show den 24/5 i Edenberga. Mer info om detta finns lite längre ner här på sidan.


Donnez från då till nu! 

En helt unik musikalisk show med dansbandet sätts upp i Solbaken som just nu enda spelplats. Njut av deras hits och deras historia fram till i dag. insläpp 18:30, Biljettpris: 250:- (onumrerade platser, 2,5 timme inklusive paus). För mer information samt biljetter klicka här. 

För mer information om bandet besök deras hemsida www.donnez.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter