Succé när 950 personer gästade Mjölby Dansmara

I lördags var Dansbandssidan.com inbjuden för ett inslag och reportage på Mjölby Dansmara som ägde rum i Mjölby ishall. Men redan vid ankomst vid lunchtid så var det genast dags att bege sig mot centrum där kvällens dansband skulle bjuda på lite spontana ”Liveframträdanden”, Casanovas, Wahlströms & Xplays bjöd verkligen på en minnesvärd eftermiddag med ett par hundra som hade samlats för att nyfiket kolla in temat så var ”Varning för dansband på stan”. Utöver detta bjöd även Wetternbuggarna på lite dansuppvisning samt att Xplays hade ordnat lite trevliga utlottningar med härliga priser för dom som var på plats. Efter en fin eftermiddag med bra väder var det så dags att göra sig klar inför kvällens festligheter som började 17.30 för ätande gäster. Det bjöds på en förrätt med parmaskinka och en god röra med mandariner, till huvudrätt blev det en potatisbakelse som serverade med en god blandning av grönsaker och stekt lök, till detta en mör bit kött och bearnaisesås. Efter detta smakade det gott med en kopp kaffe och en kaka. Bra ordnat och god mat av kvällens arrangör som var Thomas Massi Karlsson från dansbandet Xplays. När klockan väl slog 19.00 var det så dags att dra igång kvällens Dansmara och först ut var Xplays som bjöd på ett högt tryck omgående och redan då fanns 300-400 personer på plats som snabbt ökade allteftersom kvällen fortgick till 950 personer. En fantastisk fin siffra med tanke på att det var första gången en Dansmara arrangerades i ishallen. I puben bjöd The Hub Caps på Rockabilly musik och trycket var högt där inne från start till slut. Wahlströms & Casanovas turade tillsammans med Xplays om kvällens Non stop dans. Det måste nämnas att det var en  härlig kombination av dessa band som levererar imponerande bra och dansarna njöt under hela kvällen samt även jag själv fast att jag sprang runt och filmade och tog bilder. Denna kväll blev helt enkelt en succé och jag gläds med kvällens arrangör för denna framgång. Om maran återkommer nästa år återstår att se men att kvällen blev en succé är ett faktum. Jag vill rikta ett stort tack alla alla underbara dansband samt The Hub Caps och kvällens arangör. Via Facebooksidan kan man ta del av filmer från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter