Dansbandet Holidays dansade ut Påsken på Törringelund

Igår den 22:e april dansades Påskhelgen ut av dansbandet Holidays på Törringelund som ligger utanför Svedala i Skåne. Detta härliga dansband som firar 20 år under 2019 levererade som vanligt prickfritt med en härlig blandning av lugna och snabba melodier. Mattias Sjöstenius heter sångaren i bandet som verkligen trivs med dessa musiker och hans leverans är mycket bra, inte bara vad det gäller sång utan även på dragspel samt gitarr. Framtiden ser ljus ut för bandet som är populärt runt om i landet men även i Norge. Dessutom var det rekord för Holidays på Törringelund vad det gäller antalet dansare som var på plats igår, en ökning jämfört med senast och det är riktigt glädjande. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och säga tusen tack killar för en väldigt fin kväll och jag hoppas nån gång framöver att ni som band eller enskild artist får chansen att bli nominerad till en Guldklave. / Christian på Dansbandssidan.com


Holidays bildades 1999, och tre av originalmedlemmarna är fortfarande kvar. Michael Andersson, Hans Melin & Hans Jönsson. Utöver dessa 3 finns även Nicklas Mörk samt Mattias Sjöstenius med i detta härliga gäng som utgår ifrån Åmål. Bandet firar under 2019 20-års jubileum på Svanholm Folkets Hus som ligger i Säffle kommun. Mer om detta går att läsa på Facebook om ni söker på (Holidays 20 år).

  • Mattias Sjöstenius 

- Sång, gitarr & dragspel 

  • Nicklas Mörk 

- Trummor

  • Michael Andersson

- Gitarr, Saxofon & Sång

  • Hans Melin

- Keyboards

  • Hans.Jönsson Bas Sång


För bokning:
e-post: epost@holidaysorkester.com
telefon: 073 835 96 16

www.holidaysorkester.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter