Brändan i Malmö Folkets Park erbjuder gratis dans till 5 dansband Maj - Sep

Snöra på era dansskor, nu bjuds det upp till dans i Brändan! Vid fem tillfällen i maj, juni, juli, augusti och september kan ni dansa loss till Sandins, Chiquita, Voize, Titanix och Humbles i Folkets Park i Malmö med en fri entré. 

SANDINS 3 MAJ KL 19-22
Sandins är bandet som bjudit upp till dans i över 30 år! Sandins signum har alltid varit dansvänlig musik som det svänger om; med väl anpassade tempon för att ge publiken bästa möjliga dansupplevelse.

CHIQUITA 8 JUNI KL 19-22
1970 startade Kenneth tillsammans med några vänner i skolan ett band som fick namnet Chiquita Brass. Sedan dess har Chiquita varit på Svensktoppen med bland annat "Fredag, du är här igen".

VOIZE 6 JULI KL 19-22
Voize startades 2011 och har på kort tid nått stora framgångar. Bandet består av fyra killar med stor rutin från branschen. De är idag ett av de dansband som ökar mest i popularitet i Sverige.

TITANIX 3 AUGUSTI KL 19-22
Titanix är bandet som tog tv-tittarna med storm hösten 2009 när dom tog sej hela vägen till final i Dansbandskampen i SVT . I finalen kom bandet på andra plats.

HUMBLES 7 SEPTEMBER KL 19-22
Humbles spelar mogen och fräsch dansmusik och målet är att man ska kunna dansa till varenda låt vi spelar ifrån början till slut under en hel kväll.

Klicka på bilden för mer information

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter