Succé när Matz Bladhs gästade Granbacken i Löberöd

Det blev en succé när dansbandet Matz Bladhs besökte Göran och hans trevliga dansställe "Granbacken" i Löberöd. Succén består av många olika anledningar, delvis för att Matz Bladhs är just Matz Bladhs, delvis för att Mats Kärrlid är ny trummis i bandet och har tagits emot med öppna armar av både bandet och danspubliken samt för att Ole Hansen och bandet levererar fantastisk dansmusik och är noga med (Repertoar, stil & profil). Flera hundra personer hade kommit denna kväll för att ta en svängom till detta klassiska dansband som alltid levererar gång på gång och med en utstrålning och glädje på scen. När Mats Kärrlid igår sjöng låten "No more boleros" så gjorde han det som alltid, perfekt och publiken gav svar på tal med stående ovationer. Mats är oerhört glad att nu får vara en del av detta gäng och framtiden ser minst sagt ljus ut för bandet. Jag sägen stort tack till Matz Bladhs för en otrolig trevlig kväll igår samt välkommen tillbaka Mats till dansbandssvängen. Tack även till Göran för god mat och service som alltid. Vi ses igen. / Christian på Dansbandssidan.com

Mats Kärrlid - Ny trummis i Matz Bladhs

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter