Voize gästade Gåsastegets vårfest i Lomma

Gåsastegets årliga vårfest ägde rum i fredags på Lomma dansrotunda, kvällens tema var såklart "vårtema". Denna kväll var det inga mindre än dansbandet Voize som skulle bjuda upp till dans mellan 20.00-00.00 och Dansbandssidan.com blev inbjuden för ett reportage hos denna härliga dansförening. Man känner sig alltid varmt välkommen till denna förening som alltid erbjuder full service vad det gäller mat och dryck samt ett glatt humör. Kvällen började med en underbar god buffé från Emmas at Tockafarmen som vet hur man levererar bra mat med kvalitet. Vad det gäller föreningen Gåsasteget så är alla välkomna att gå med i föreningen och det som är skoj att se är den blandade åldersgruppen i föreningen. När klockan väl slog 20.00 så var grabbarna i Voize redo att leverera underbart fin dansbandsmusik kvällen rakt igenom. Jag har följt bandet sedan 2011 och gjort en mängd reportage om dessa killar som alltid ger publik och dansare det extra varje kväll. Det kanske vore på sin tid att bandet bli nominerad till något pris i årets upplaga av Guldklavegalan i Malung, man måste se på leverans och allt runtomkring och inte bara på hur aktiva banden är vad det gäller att släppa skivor o.s.v. Denna danskväll till Voize blev som alla andra helt underbar och man kan inte annat än att lyfta på hatten och tacka för fin musik och trevligt bemötande. Stort tack även till Gåsasteget för fin kväll med högsta klass som vanligt. Ta del av en mängd härliga bilder nedanför från denna kväll. Vi ses igen. // Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter