Matz Rogers från Värmland gästade Granbacken i Löberöd

Trevligt att återigen få göra ett inslag samt reportage om grabbarna i Matz Rogers som igår gästade Göran på Granbacken. Senast jag träffade killarna för ett inslag var för nästan 1 år sedan, närmare bestämt i maj förra året på samma plats. Bandet utgår ifrån Värmland och spelar mogen dansmusik. Killarna i bandet är oerhört populära och det ser man inte minst på alla kommentarer under mina "Live" filmer via Facebook där en av filmerna från igår redan passerat 11.000 visningar. Inget undantag denna kväll då det bjöds på ljuvlig dansmusik av duktiga musiker rakt igenom med lång erfarenhet. Nu är vi där igen med att jag gärna betalar några kronor extra istället för 180:- för att gå ut och bara lyssna och njuta av dansmusiken, man behöver inte dansa om man inte vill utan bara njuta av tonerna till ljuvlig musik och detta är värt sitt pris varje gång. Musiken som alla dansband levererar och likaså Matz Rogers är värt det priset minst sagt. God service som vanligt på Granbacken med lite husmanskost och kaffe samt fin smörgås i pausen. Lägg till att i entrépengen på 180:- så ingår kaffe och dessutom en rejäl smörgås. Denna kväll tog slut väldigt fort och så brukar det oftast vara när man har fullt upp med att filma och fotografera. Har ni aldrig dansat till Matz Rogers och gillar mogen dansmusik då är det hög tid att åka på dans till dessa härliga killar. Stort tack till er alla för en underbar dag igår. Vi ses igen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Längre ner på sidan finns en film från igår där ni får följa med in i deras turnébuss, samt lite bilder från gårdagen. 

 

www.matzrogers.se 

Häng med in i Matz Rogers Turnébuss - Film av Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter