Nytt album med Familjen Sigfridsson i maj

Emil och Zara Sigfridsson, deras barn Ängla, Vilda, Älvin och Emils pappa Lasse Sigfridsson bestämde sig för ett par år sedan att göra några konserter tillsammans.
Lasse med förflutet i Lasse Stefanz, Emil med en egen lyckad solokarriär i ryggen och Zara med sina år i populära Sarek var alla redan etablerade artister och Emil och Zaras dotter Ängla deltog i talangjakter och sjöng på olika konserter.
Allt detta gjorde att planer smiddes att "varför inte göra ett koncept med hela familjen?"...

Sagt och gjort - ett antal konserter och succékvällar senare bestämde sig familjen för att gå in i studion och spela in ett julalbum. Ett album som även det blev en riktig succé. Sen har allt bara snurrat på. Sigfridssons har fler förfrågningar på gig än de hinner med och deras musik säljs och streamas väldigt bra.

Därför bestämdes det att göra ett till album - denna gång lite sneglandes mot våren- och sommarens musikaliska toner. Allt utan att vara en renodlad sommarplatta.
Resultatet har blivit en underbar mix av nyskrivna låtar och underbara covers med sång från alla i familjen vilket gör deras koncept unikt. Visa, pop, musik med lite dansbandstouch och mycket annat samsas på skivan.  Allt utan att falla ur ramen och bli för spretigt. Något de bevisade med sitt lyckade julalbum.


Ps! Den 25/5 kommer även Lasse och Emil att uppträda på Veberöds Dansgala under middagen mellan 18.00 - 20.00. Mer info på www.veberodsdansgala.se 

Den 10:e maj släpps skivan!
 

Boka skivan här på Dansbandssidan.com genom att klicka på länken Skivnyheter uppe bland länkarna. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter