Nöjeskällan arrangerade Dansforum i Huskvarna för 12:e gången!

I söndags den 3/3 så arrangerades den 12:e upplagan av Dansforum i Huskvarna. Nöjeskällan är arrangör för detta forum, denna dag fanns även LS Tonart på plats och Susanne Zell som ochså är bokningsbolag. Närmare 700 personer hade kommit denna dag för att dansa till 10 olika dansband med start 14.30. Cirka 40 olika arrangörer från hela Sverige fanns även på plats för att mingla runt och snacka med dom olika banden och dansarna på plats. Att gå på ett forum är alltid intressant och väldigt trevligt då man får träffa så mycket folk. Alla band som var på plats gjorde riktigt bra ifrån sig och vi kommer ses ute på ett enskilt reportage framöver. När det är så många band på en och samma gång som spelar så får man ta lite bilder samt att jag filmade 1 låt per band. Normalt sätt ute på ett vanligt reportage så ligger 100% fokus just på et bandet och då med än mer bilder och filmer.

Dessa dansband bjöd upp till dans på forumet, Voize, Bennrix, Tommys, Callinaz, Bengt Arvids, Titianix, Hollyz, Excess, Humbles samt Engdahls. Fernandoz skulle medverkat men fick tyvärr ställa in p.g.a av sjukdom. Under middagen tidigare på dagen så underhöll dansbandet Bob Stevens.


Jag vill rikta ett stort tack till Nöjeskällan samt alla dansband som var på plats, tack även till dom arrangörerna på plats som Dansbandsssidan samarbetar med och där våran kontakt är underbar. / Christian på Dansbandssidan.com


Lite bilder nedanför från dagen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter