Ny musik med Curt Hallqvist's

I februari släppte Curt Hallqvist's en ny låt med namnet "Dina ögon". Här nedanför kan ni ta del av ett par ord ifrån Curt som är kapellmästare för bandet. 

Curt Hallqvist får en hel del material från olika låtskrivare, och dom fastnade för en låt som är gjord av Owe Astmo som dom gjorde deras eget arrangemang på för att passa just deras sättning. Dels är låten en ren danslåt men ändå inte fått den tradionell, utan mer att sticka ut lite från mängden, deras låtskrivare tyckte om versionen och hoppas som Curt Hallqvist att den ska falla danspubliken i smaken. Det som är lite annorlunda är väl manskörer blandat med kvinnlig sångerska, som dom ofta gör i deras låtar. Men även dom andra i bandet har deras låtar dom sjunger för att få en bra blandning på repertoaren. Men ”Dina ögon har gått hem och har redan spelats i KN Radio, kommer att spelas i Radio österåker i prg. 


Lyssna på låten här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter