Paul Sahlin/Paljett har släppt en nyinspelning på av hans stora låt - Guenerina

Under 2018 släppte Paul Sahlin/Paljett två nyinspelade versioner på två av sina klassiker - Ingen vind ingen våg och Anden i lampan. Båda har blivit riktiga succér på Spotify och har en bit över 100000 streams per låt!
 
Nu kommer tredje låten med Paul och det är en nyinspelning av hans stora låt - en låt man till och med kan kalla en svensk evergreen - Guenerina. Versionen är en snygg version där Paul visar att han fortfarande är en riktigt bra sångare och låten i sig själv - ja... det är en otroligt stark låt. Lyssna själva.
 
Vi jobbar på att under 2019 pela in ett helt album med Paul där han dels kommer göra låtar han skrivit under året till andra band med  som dessutom kommer innehålla ett par helt nyskrivna låtar.


Lyssna på låten här!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter