Fernandoz släpper nytt album den 1/3 2019

Nu är det inte långt kvar innan grabbarna i Fernandoz släpper sitt nya Album med namnet "Livet". Ta del av pressinformationen nedanför samt boka skivan här på sidan genom att klicka här. / Dansbandssidan.com 

Knappt tre år har gått sen vi släppte vårt kritikerrosade album "Country Classics".
Sedan dess har mycket hänt i bandet. Kevin valde att sluta som heltidsmusiker 2017 för att varva ner och även pröva nya vägar. Och Kalle valde att efter 3-års comeback lägga saxen på hyllan för att återgå till kontoret. Vi tackar Kevin och Kalle för många fina och roliga år och passar samtidigt på att hälsa vår nya medlemmar Nils Olsson och Simon Åhs välkommna i bandet.

Efter succén med "Country Classics" har vi nu valt att göra ett album på typiskt Fernandoz-vis :) Likt våra tidigare plattor innehåller även denna lite-av-varje, gamla klassiker blandas med country, rock, nyskrivna hits och ett knippe humor. Ett annat Fernandoz-signum är ju den traditionella Bonuslåten, denna gång har vi valt att efter många önskemål från vår kära dans-publik spela in höjdarlåten "I Need More Of You". En annan nyhet är att för första gången i Fernandoz historia sjunger 3 olika sångare på plattan, detta ger givetvis en härlig bredd som vi trivs med och som är typiskt för vår stil. // Fernandoz

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter