Tommys fick ett varmt mottagande på Törringelund av publiken

Dansbandet Tommys gästade denna söndag Törringelund. Senast var för ungefär 1 år sedan, bandet gjorde ett fantastiskt intryck både på arrangören och publiken i februari 2018 och detta innebar att bandet nu under 2019 fick 4 spelningar på Törringelund. 110 mil hade grabbarna rest för att ta sig ner till Skåne och söndagens spelning, bandet reste från Österbotten via båt och sedan ner från Stockholm mot Skåne. Innan ankomst Törringelund stannade killarna inom Lund för att hämta upp mig inför kvällens dans. Vi blev väl omhändertagna som alltid med god mat och fin service kvällen rakt igenom. Klockan blev 17.00 och dansen drog igång på Törringelund där Tommys fick ett mycket varmt välkomnade av publiken. Killarna bjöd på underbar dansmusik som verkligen gick hem hos dansarna och anpassade även sig genom att lyssna på vad dansarna önskade under kvällen. Jag filmade mycket igår "Live" via Facebook och otroligt många hyllar Tom Käldström för han fantastiska sångröst och leverans. Filmerna ligger kvar och jag har ven lagt ut 2 av dessa filmer på Youtube, sök bara på (Dansbandssidan) så kommer ni att kunna ta del av dessa. Kvällen gick snabbt och när det väl var dax för sista dansen så blev det extranummer på extranummer och publiken applåderade och var supernöjda med kvällen. Det dröjer inte allt för länge innan killarna ankommer hit igen, närmare bestämt den 7:e April. För att sammanfatta denna dag och kväll så får det bli med ordet succé. Klockan 22.30 satte sig grabbarna i turnébussen för att åka hem dom 110 milen mot Finland igen för att sedan bjuda upp till dans i Sverige på onsdag och torsdag. Det rullar på för bandet så börjar få riktigt bra med spelning i Sverige och allt fler och fler inser hur fantastiskt duktiga killarna är. Tack för denna gång, vi ses inom kort igen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter