Micke Ahlgrens bjöd på en härlig danskväll på Törringelund

Igår den 10/2 besökte jag Törringelund för ett reportage om grabbarna i dansbandet Micke Ahlgrens. Det har blivit ett antal inslag om dessa killar som alltid levererar fantastisk dansmusik och med en enorm spelglädje. Bra med folk hade kommit denna eftermiddag/kväll för att dansa och roa sig. Bandet bjuder alltid på lite ny musik i repertoaren varje gång man är på besök och det är alltid lika trevligt. Denna kväll fick man höra låten "Angelina min vän" med Micke Ahlgrens version, en väldigt fin version som Kent gör mycket bra och där bandet glänser. Kvällen var som alla andra kväll med bandet toppen trevlig med ljuvlig musik och härlig utstrålning på scen, detta kan man se på alla bilderna som jag tog under kvällen. Fin service från Törringelund med god mat och och fika i pausen. Det finns inte så mycket mer att begära när allt är toppen och bandet dessutom levererar 100%. Tack för en härlig kväll och tack till Törringelund. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter