Mycket på gång för Wickströmz som släpper ny musik den 15/2

Wickströmz är ett dansband från Torsby i Värmland. Bandet startades under sommaren 2018. Bandets fyra medlemmar är rutinerade dansbandsmusiker med många års erfarenhet från att spela dansmusik.

Bandets medlemmar är:

  • Ulf Person sång och gitarr
  • Håkan Wickström trummor och sång
  • Stefan Olsson gitarr och sång
  • Thomas J Vainio klaviatur, dragspel och sång

Bandet spelar med ett fräscht och gott mogensound, och med country influenser och med ett härligt medryckande tryck i låtarna. Under hösten 2018 så har bandet stått i replokalen och putsat på repertoaren och finslipat på detaljer, så har även bandet spelat in två nya låtar som representerar bandet och deras sound. Första singeln ”kyss mig” är en härlig foxlåt som är skriven av Mats Larsson och Agneta Mårtensson som bandet släppte på Spotify 18 Januari och som blivit väl mottagen. Nu den 15 Februari så är det dax igen för bandet att släppa sin andra singel, Det är en bugglåt som heter ”inget kan ändra” som är skriven av Mats Larsson och Åsa Karlström. En härlig fartfylld låt. Mycket har hunnit hända sedan starten under sommaren 2018 bokningar börjar fylla spelplanen och bandet har i dagarna blivit klart för Seljordsfestivalen i Norge första veckan i juli 2019.

Vill du veta mer om Wickströmz så kan du besöka bandets hemsida www.wickstromz.se eller via Facebook här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter