Stor succé för Terjes Dansegalla på Gran Canaria

För 4:e året i följd fick jag den stora äran att återigen göra reportage på Terjes Dansegalla 2018 i Puerto Rico på Tango Dansebar. Det hela började med T-Dans under söndagen där många av artisterna bjöd på lite musik inför 700-800 personer på plats och detta var reklam inför Dansegalla under måndagen samt onsdagen. Strålande solsken och tur med vädret där alla artisterna levererade underbar dansbandsmusik.

Måndagens och onsdagens Dansegalla blev en stor succé och ett rekord med över 1200 personer under dessa dagar. I år fanns Kikki Danielsson på plats som verkligen visade att hon tillhör toppen av kvalitet och leverans, otroligt fin respons och lovord från alla. Hasse och Dennis var tillbaka för 2:a året i följd och bjöd på klassiska Flamingolåtar och det är imponerande med denna leverans för dessa legender som håller hög kvalitet rakt igenom. Dansbandet Contrazt kompade Kikki och bandet själv kan få vilket dansgolv att lyfta då deras spelglädje är enorm och helt underbar. Gro Anita Dybendal sjunger underbart och hennes utstrålning på scen är av högsta klass. Sen har vi Odd Arne och Terje Ingemar från Ingemars och dessa killar är väldigt populära och grymma musiker liksom övriga artister. Dom ger alltid oavsett förutsättningar 100% och det uppskattas enormt mycket då deras fans skara bli allt större och större trots att dom spelat i många år. Lasse Johansen är populär och det märker man när han ska börja spela, då samlar diverse fans och dansare för att njuta och roa sig till härlig dansmusik. Thorleif behöver ingen närmare presentation, vart han än kommer så är han oerhört populär och en levande legend i dansbandsbranschen. Anne Nørdsti har jag fått äran att träffa ett antal gånger och det är en fröjd att lyssna på tonerna till henne, Anne är väldigt populär i Norge och under Dansegallan var det 200% leverans rakt igenom. Steinar Engelbrektson har jag aldrig tidigare träffat eller lyssnat på men detta bli inte sista gången för min del då denna dansmusik och leverans verkligen gick hem både för mig och publik. Vad jag hört är Steinar oerhört populär i Norge och detta bevisade han minst sagt under Dansegallan. Dansbandet Holmsve har varit med på Terjes Dansegalla många gånger och detta året var inget undantag, härlig spelglädje med Joar Petter Holmsve på sång och dragspel tillsammans med övriga bandet. Allting har varit perfekt på Terjes Dansegalla som avrundades med att alla artister gick upp på scen i slutet inför en jublande publik. Framgång föder succé och Terjes Dansegalla är ett stort bevis på detta. / Christian på Dansbandssidan.com 


Tusen tack till er alla för en helt underbar vecka samt stort tack till Terje Utaker för ännu en stor succé för din Dansegalla samt för fin service och ditt stora engagemang, tack även all personal som jobbat med Dansegalla samt tack till Marina Suites (Artist hotellet). Med högsta kvalitet på allt samt fint väder och underbar musik då kan inget gå fel helt enkelt.
 

Missa inte Terjes Dansegalla 2020 med datumen den 20&22 Januari.


Årets alla artister som medverkade var följande: Anne Nørdsti – Thorleif Torstensson – Steinar Engelbrektson – Odd Arne Sørensen & Terje Ingemar Larsson fra Ingemars og Hasse & Dennis fra Flamingokvintetten – Lasse Johansen – Kikki Danielsson – Contrazt – Holmsve. Utöver detta fans Dj Charlie & Erik Forfod på plats och tog hand om dansmusiken ute på olika uppdrag inför Dansegallan samt att dom stod för musiken inne på Tango Dansebar måndag/onsdag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter