Succébandet Engdahls bjöd på en fantastisk kväll på Granbacken

Trettondagsafton igår och Engdahls stod för musiken på Granbacken hos den trevliga arrangören Göran. Otroligt mycket folk hade kommit denna kväll för att avnjuta en ljuvligt god middag och sedan för att ta en svängom till tonerna av Skånebandet Engdahls. Det har blivit många reportage för min del under årens gång om bandet som hela tiden har gått från klarhet till klarhet och deras succé och populäritet är ett faktum då dom är väldigt populära bland dansare och arrangörer land och rike runt. Artiga och trevliga, hög klass på leverans och utstrålning då kan inget gå fel helt enkelt. Dessutom trivs killarna oerhört bra att spela tillsammans och det är en förutsättning för denna succé. Mitt syfte med reportagen är att sprida deras musik för att än fler ska upptäcka bandet och att få fler att gå ut på dans. 435 betalande gäster fanns på plats denna kväll. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och tacka Göran och Engdahls för en ljuvlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Ta del av lite bilder nedanför från denna härliga kväll samt besök gärna deras hemsidan här

(Skulle man vilja ha någon utav bilderna så hör av er till dansbandssidan@hotmail.com. Då kommer ni få dom i större format samt upplösning) 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter