Rädda kvar Dansbandradioen.no

Nedanför har jag bifogat information från kanalen i Norge som drivs av Thor Arne Hvidsten med medhjälpare. En radiokanal som är fantastiskt bra och som gör oerhört mycket för dansbandsbranschen både i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Vill man fortsätta att lyssna på denna kanal så måste man ställa upp för kanalen så att dom kan fortsätta att spela dansbandsmusik dygnet runt. / Christian på Dansbandssidan.com 


Dansbandradio har hittills finansierats med egen plånbok, men framtiden ser dyster ut. Vi har tyvärr kommit till en korsning för Dansbandradio i den kostym den ligger. Tyvärr finns det utgifter som går utöver vad grundaren lyckas stå i sin egen plånbok själv i framtiden. Både artister, konstnärer och producenter har rätt till ersättning för användningen av sina verk, och naturligtvis behöver verksamheten medel för att stanna upp. Något som föreslår att med missade kunder för dansbandets radio och intäkter måste vi antingen tyvärr stänga av hela radion eller söka inkomster från radion bland våra lyssnare och anhängare. 


Då är det crowdfounding som är lösningen för att hålla Dansbandradio i drift. Det innebär att alla som har ett intresse för allt arbete som hittills har lagt ner sig och vill utveckla detta kan hjälpa oss att investera i framtiden. 

Vi har ett VIPPS-nummer «+4741233024» som är Thor Arnes (grundarens lutningskonto). som alla enkelt kan skicka över något belopp, det är naturligtvis också möjligt att bidra direkt till vårt Norska kontonummer: 1080.36.52428, (IBAN: NO8810803652428 og Bic/Swift: SPTRNO22). och det finns också en separat samling via Bidra.no när den är godkänd. 

Målet med insamlingen är med Dansbandradio är enligt våra beräkningar NOK 75 000, -. Det är ett högt mål, men det finns massor av utgifter som kör en radiostation, webbplatser och sociala medier. Om vi inte klarar målet, måste vi tyvärr titta ner på stationen.

--  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter