Över 18.000:- till Musikhjälpen genom Dansbandssidan.com!

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till alla dansband, privatpersoner och företag som ställt upp till min insamling för Musikhjälpen 2018. Årets stad var Lund där jag bor och utgår ifrån och under veckan har det varit otroligt mycket kärlek och engagemang i Lund och övriga Sverige. Det var även en stor ära för mig att jag i torsdags fick gästa Musikhjälpen "Live" i glasburen och berätta om min insmling. Tusen tack återigen alla som ställt upp. / Christian på Dansbandssidan.com 


Dessa dansband, företag och övriga artister har ställt upp i insamlingen: 

Från Finland - Tommys och Carisma 

Från Sverige - Casanovas, Thoniez, Curt Hallkvist, Marie och Grabbarna, Ninnas, Blixterz, Jannez, Kentz, Skåningarna, Alvenfors, Drifters, Duo Vi, Tony Strandberg och bandet, Lövgrens, Kenneth och Classe, Holens, Hedins, Donnez, Titanix, Holidays, Mannerz, Chiquita, Xplays, Foxie, Humbles, Martinez och Thor Görans. 

Övriga Artister - Familjen Sigfridsson, Sofie Svensson & Dom Där & Special Delivery by Stefan Andersson 

Företag - En kväll i juni, Ekebofestivalen, Polkapojkarna, knutson.se & Dansshoppen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter