Holidays bjöd på en härlig Advents dans på Törringelund

Igår på 1:a Advent gästade dansbandet Holidays Törringelund för dans mellan 17.00 - 21.00. Som alltid när Holidays är på plats så levererar dom underbar dansmusik och killarna är väldigt bra på att variera sig vad det gäller låtar från deras repertoar. Ett gäng rutinerade killar med Mattias på sång då kan det bara bli bra helt enkelt. Mattias sjunger från hjärtat det både ser man och hör man och publiken gillar det skarpt. Det rullar på bra för bandet som har många spelningar och inför 2019 ser det väldigt ljust ut, en ny turnébuss har dom också införskaffat sedan några månader tillbaka och denna är oerhört snygg både på insidan och utsidan, det krävs en bra turnébuss när man reser land och rike runt årligen samt besöker en del av våra Nordiska grannländer. Innan spelningen igår fick vi ta del av Törringelunds fantastiska julbord och jag menar verkligen att detta är imponerande och fantastiskt gott. Här är 80% av det som ställs fram gjort från grunden och det smakar fantastiskt gott. När klockan väl slog 17.00 så drog killarna igång kvällens dans och det svängde rejält denna afton som alltid när bandet bjuder upp till dans. Väl när det blev paus bjöd jag killarna på lite julfika och dessutom fick dom goda smörgåsar från Törringelund samt kaffe. Bandet och Dansbandssidan.com var helnöjda med kvällen likaså dansarna på plats. Tack för en fin dag tillsammans med er i Holidays. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter