Susann Sonntag släpper sin 2:a jullåt med namnet - Det är jul igen

Idag fredagen den 23/11 släpper Sunann Sonntag från Finland sin jullåt med namnet "Det är jul igen". Här nedanför kan ni får reda på lite mer om vem Susann är och lite information om hennes jullåt som hon skrivit själv med både text och musik. Detta är hennes 2:a jullåt som finns tillgänglig på Spotify. En väldigt vacker och stämningsfin jullåt enligt Christian på Dansbandssidan.com 

Susann har samarbetat med bla. Peter Lundblad, Jan Johansen, Alexander Rybak, Thomas Lundin och många andra. Gjort olika shower, haft eget band i många år och från och med 2019 fortsätter Susann solo men har ett kompband med mig på spelningarna beroende på vad för bokningar det kommer. Hon skriver egen musik och har gjort det i många år som kommer ut på youtube, spotify och iTunes. Låten är inbandad av hennes son Sam och hela hennes familj medverkar på ett hörn. Bla. Susanns man Kenneth spelar dragspel i låten. Ak. gitarren är spelad av Janne Hyöty från Vasa och flygeln är inbandad i Köpenhamn av en god vän.

Lyssna på jullåten här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter