Micke Ahlgrens bjöd på en härlig danskväll på Törringelund

Söndagen den 11/11 besökte Dansbandssidan Törringelund för ett reportage om grabbarna i Micke Ahlgrens som bjöd upp till dans denna höstdag och Farsdag. Jag åkte med killarna från Malmö och sen vidare till Törringe. Denna kväll blev helt fantastisk med ljuvlig dansmusik och bra med folk på plats. Killarna levererar alltid 100% och bjuder på sig själva både på scen och utanför. Det är väldigt svårt att gå ifrån en kväll med dom utan ett leende på läpparna. Det som är roligt att både höra och se är att det kommer nya dansare till Micke Ahlgrens för varje gång dom besöker Törringe, igår fick man t.e.x höra orden (Jösses så bra dom är, dom vill vi dansa till igen.) Det innebär delvis att mina reportage lockar nytt folk ut på dans och olika dansbandskvällar. Jag kan inte mer än att säga stort tack till bandet för en underbar dag samt tack till Törringelund för god mat och fika. Idag och fram till onsdag spelar killarna på M/S Birka tillsammans med bland annat Donnez. / Christian på Dansbandssidan.com


Följ bandet på deras Facebooksidan som uppdateras löpande. Klicka här 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter