Över 400 dansade till Engdahls på Sundspärlan i Helsingborg

Tisdagen den 6/11 var grabbarna i dansbandet Engdahls på plats på Sundspärlan i Helsingborg för att bjuda upp till dans. Dansbandssidan.com var på plats för ett inslag med ett reportage samt bilder och filmer. Engdhals är ett dansband från Skåne och som har imponerat och levererat och detta gör att dom blivit oerhört populära bland dansarna runt om i landet och även utanför Sverige. Killarna är väldigt artiga och trevliga och levererar en enorm utstrålning och glädje på scen. Det är en varierande repertoar dom bjuder på och det går verkligen hem hos dansarna. Denna kväll var absolut inget undantag då det kom över 400 personer till Sundspärlan. När man är ett sammansvetsat gäng och trivs bra ihop då kan inte resultatet bli annat än bra, dessutom är musikerna väldigt skickliga och duktiga. jag kan inte mer än att lyfta på hatten och tacka killarna för en underbar kväll. Kolla in bilderna nedanför från kvällen och ta del av filmerna via Dansbandssidan på Facebook. Tack till Sundspärlan för gott kaffe och fika. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter