Per-Håkans gjorde Gåsastegets Höstfest till en underbar kväll

Igår den 27/10 var det dax för den årliga Höstfesten för föreningen Gåsasteget. Dansbandssidan.com blev inbjuden för ett reportage denna kväll med förmedling av musik och bilder. Temat för denna kväll var svart & vit och kvällens dansband var inga mindre än grabbarna i Per-Håkans. Dom bjöd verkligen på härlig dansmusik och glädjen var enormt trevlig hela kvällen igenom. Underbar 3-rätters middag serverades och Gåsasteget gör alltid det där extra för att deras fester och arrangemang ska bli något utöver det vanliga. Man känner sig alltid välkommen på deras fester och inget undantag denna höstkväll. Hög klass på musiken denna kväll och Per Håkans imponerar helt enkelt och levererar. Har ni aldrig varit på dans till dom eller tvekat, ut och dansa till dessa härliga och duktiga musiker. Det finns inte så mycket mer att tillägga, kvällen var helt enkelt underbar och det kan ni se på alla bilder nedanför från kvällen. Tack för denna gång Gåsasteget samt Per-Håkans. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter