Ninnas bjöd på en härlig kväll hos Göran på Granbacken

Igår den 25:e Oktober var det dax igen för ett reportage om dansbandet Ninnas från Skåne. Denna kväll bjöd dom upp till dans hos Göran på Granbacken. Men innan allt drog igång så kom det trevligt besök i form av LjudGunnar som skulle fixa med bandets ljud för att det skulle bli som bra som möjligt både igår och framöver. LjudGunnar hjälper många dansband runt om i landet och är en fantastisk trevlig kille och en god yrkesman som vet vad kvalitet och leverans innebär. När väl dörrarna öppnades 18.00 så fick dom 50 första betalande en Cdskiva från Ninnas som personligen delades ut av Ninna. Bandet har sedan en tid tillbaka fått en ny gitarrist som tidigare bland annat spelat med dansbandet Dannys, han heter Svenne Landegren och är grymt duktig på gitarr trots många års frånvaro från att vara ute och spela. Ninnas Okrester gör det bra och levererar lugna låtar blandat med lite snabbare låtar, men dom lyssnar ochså på sin publik och utstrålar glädje mellan låtarna. Bandet har funnits sedan 2004 och har släppt ett antal skivor genom åren. Ny musik med bandet kommer under 2019 enligt Ninna. Bandet har sedan start alltid stöttat och ställt upp för Dansbandssidan.com och jag tycker det är oerhört viktigt att man jobbar för alla dansband i branschen och inte bara dom stora banden. Men den leverans bandet bjöd på igår och med med nytillskottet Svenne på gitarr så hoppas jag att fler arrangörer och bokare runt om i landet tar chansen att bjuda in orkestern till fler spelningar, något Göran på Granbacken höll med om igår när han själv var uppe på scen och snackade efter paus. Denna kväll på Granbacken blev en härlig danskväll och bandet fick ta emot diverse lovord. Jag vill rikta ett stort tack för en härlig 10 timmars arbetsdag tillsammans med er. Tack även Göran på Granbacken för god middag, kaffe, mackor. Kvaliteten har högts än mer ute hos Göran och det ska verkligen nämnas vad det gäller att sätta pricken över (I - ET) . / Christian på Dansbandssidan.com

Göran som driver Granbacken samt Pernilla i Ninnas Orkester

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter