Streaplers bokade för premiären av Dans i Tällberg 27:e oktober

På Hotell Klockargården I Dalarnas Tällberg blir det premiär för Dansa i Tällberg med Streaplers på scenen under sista helgen av oktober. Dansbandssidan.com ställde ett par frågor som ni här nedanför kan få svar på. / Christian på Dansbandssidan.com 


 Susanna Dufva Sandberg, hotellchef på Klockargården inför deras premiär.

- Klockargården har ju haft uppträdanden av artister och skådespelare under många år, hur kom det sig att ni bestämde er för att göra en dansbdanskväll?

Susanna:
Vi har länge haft idén till att sätta upp riktigt bra danskvällar här i Tällberg och känner nu en oerhörd glädje över att kunna presentera just Streaplers på premiären. Byborna runt i Dalarna har länge önskat att vi ska göra något med dansband och just Streaplers. Det är lite extra kul för mig eftersom det är ett band som jag själv lyssnat mycket på. 

- Ni kallar detta för premiären av Dansa i Tällberg. Har ni tänkt att det ska bli fler datum med dans hos er framöver?

Susanna: 
Vi siktar på att detta blir startskottet för ett nytt bra ställe med återkommande danskvällar i den här delen av Dalarna. Vi har ju dansveckan i Malung som inte ligger så värst långt härifrån. Det är ett helt fantastiskt evenemang, men Dalarnas masar och kullor vill ju ha dans fler gånger om året än bara den veckan.

- Vad är speciellt med Dansa i Tällberg?
Susanna:
Vi kommer till en början kanske inte att kunna erbjuda samma bredd och mängd av band  på en och samma kväll som dansveckan gör, men istället har Tällberg och Klockargården mycket annat som vi hoppas kan vara lockande för besökare. 

Hit kan man komma för att koppla av från vardagens stress med vår vackra natur och Siljans spegelblanka lugn. På hotellet erbjuder vi riktigt förmånliga boendepaket där man bor mysigt och äter och dricker gott. Senare på kvällen blir det hålligång med dans till sena timmen för den som orkar hålla ut hela kvällen.

- Vill du tillägga nåt mer inför evenemanget?
Susanna:
Vi önskar alla varm välkomna till Klockargården och Tällberg och hoppas att vi tillsammans kan skapa början av en tradition av danser i Tällberg.


Information om Dansa i Tällberg
Datum: Lördag 27 oktober
Artist: Streaplers
Plats: Hotell Klockargården, Tällberg
Tid: 18.00: Middag.  20.00: DansBiljetter & boendepaket: www.klockargarden.com

Lite olika bilder från hotellet bifogas här nedanför.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter