I Juletid 2018 + Så mycket bättre = Sant 

Christer Sjögren firar 50 år som artist nu 2018, och som del i detta firande deltar Christer Sjögren återigen som sångsolist i Sveriges största julturné I Juletid. Men inte nog med det, Christer ska också vara med i TV4:s mycket populära program Så mycket bättre! Vi ser med intresse fram emot denna TV-händelse! Dessutom har I Juletids kapellmästare Marcos Ubeda producerat de sånger som Christer kommer sjunga i programmet, så för alla I Juletid-fans blir det extra spännande nu i höst då Så mycket bättre börja sändas från och med den 20 oktober i TV4!
Och sen drar I Juletid igång den 10 november, men Christer och Magnus och Marcos och alla härliga körer och kårer och övriga medverkande!

En och annan prominent gäst blir det också. Bland annat medverkar Ragnar Dahlberg vid konserten i Louis De Geerhallen i Norrköping den 21 december och bidrar med extra jubileumsstämning denna speciella kväll.

Nu är samtliga biljetter släppta till de drygt 60 konserter det kommer bli från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Vi har haft lite probelm att hitta ett nytt lokalt förköpsställe i Eskilstuna, men nu är det klart att det blir Reetro Café på Nygatan. Nya konsertorter i år är annars Virestad, Sundsvall, Markaryd och Norrköping. Nygamla orter som vi återvänder till efter uppehåll är Sunne utanför Östersund och Verum.Nedan finns en turnéplan med komplett förköpsinfo.
En rad konserter börjar bli slutsålda, och det kan bli en del extrainsatta föreställningar. Följ gärna utvecklingen på vår Facebook-sida.
Vidare information kommer också lämnas i framtida Nyhetsbrev. Uppdaterade upplysningar kommer också finnas på ijuletid.se

Mycket varmt välkomna till I Juletid 2018!För biljetter och övrig information klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter