Skivnyheter på Dansbandssidan.com

Nu kan man via Dansbandssidan (Skivnyheter) boka dessa 2 skivor nedanför. Ni får även information om respektive skiva samt att ni ser omslagsbilderna. Klicka här för att boka någon utav dessa skivor. / Christian på Dansbandssidan.com 

Dansband hyllar Rock N Roll 
I samlingsserien DANSBAND HYLLAR... är det nu dags för dansbanden att hyllar Rock'n'Roll och på skivan hittar vi graddan av den svenska dansbandseliten och ett par stycken soloartister som kommer från dansbandsscenen. Lägg till ett par band som många dansbandsfans gillar att dansa till och till det 20 svängiga låtar varav en del klassiker blandat med några nyare låtar i genren! Party, fläkt, gung och ett "jäkla" drag!


Dansband hyllar Country 
Att dansband ofta lirar countrydoftande musik är ingen nyhet. Och det är heller ingen nyhet att de två stilarna passar ihop väldigt bra. På Dansband hyllar Country som är en del i succéserien Dansband hyllar... hittar ni 20 dansband och soloartister som de flesta kommer från dansbandscenen som lirar klassiker i sina tolkningar samt en del originalmaterial som blivit favoriter med respektive band. Plattan innehåller ett otroligt starkt startfält av artister och skivan är en perfekt mix för dej som gillar den sköna mixen av just dansband och country.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter