Dansbandet Alvenfors från Gullspång gästade Törringelund

Dansbandet Alvenfors från Gullspång är inte så ofta på besök här nere i Skåne, men igår den 16/9 var det så äntligen dax för killarna att bjuda upp till dans på anrika Törringelund. Jag har tidigare träffat grabbarna 1 gång på Dansforum i Huskvarna och då är det inte läge att göra några enskilda reportage, därför var det extra skoj att jag fick en heldag tillsammans med dom igår. Alvenfors är ett mogenband som bjuder på underbar dansmusik och är väldigt noga med att lyssna på vad publiken vill ha och försöker tillgodose alla för att kvällen ska bli till den bästa varje gång. Killarna är bandet är oerhört trevliga och det är en fröjd att få jobba med dom under ett reportage, vi fikade och avnjöt en god middag av högsta kvalitet som Törringelund alltid erbjuder. Både dansare och kvällens arrangör var väldigt nöjda med Alvenfors leverans och jag är själv imponerad av bandet som spelar på hobbynivå men levererar 100% och gör det fantastiskt bra. Bandet siktar givetvis på att få lite fler spelningar och kommer redan den 20:e november till Sundspärlan i Helsingborg. Om jag inte är fel ute kommer bandet även tillbaka till Törringelund under 2019, ta då chansen gott folk att gå ut och dansa till detta härliga band. Ta del att ett gäng härliga bilder nedanför och lyssna även på grabbarna via Spotify samt kolla in mina "Live" filmer från gårdagen via Facebooksidan. Tusen tack för igår grabbar, det här gör vi om igen. Tack även till Törringelund för fantastisk service som vanligt. / Christian på Dansbandssidan.com

www.alvenfors.se 

Följd dom på Facebook här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter