Fernandoz utökar

I en tid när det är vanligt bland dansbanden att dra ner antalet medlemmar gör Fernandoz tvärtom. "Från starten 1986 va vi en kvintett (5-man), men av olika skäl valde vi år 2011 att fortsätta som kvartett (4-man)" berättar Anders Nordlund. Nye och femte medlemmen i bandet heter Nils Olsson och kommer senast från dansbandet Jive. Nils kommer i huvudsak att ta över det mesta av sologitarrspelandet, vilket medför att Anders kommer återgå till att spela mera bas. Nils kommer även att spela saxofon, munspel och sjunga. "Vi har känt varandra i många år och känner att både personkemin och våra musikaliska visioner stämmer 200% överrens" berättar Anders.
Premiärspelningen kommer att ske den 17/9 på Birka.
Dansbandssidan.com önskar Nils Olsson lycka till i Fernandoz 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter