Casanovas bjöd på en härlig sensommarkväll på Björka Loge

Igår lördagen den 8:e september så var det dax för ett litet reportage om dansbandet Casanovas som äntligen besökte Skåne igen. Björka Loge var kvällens spelplats som erbjöd god service och underbar mat. Grabbarna är inte så ofta på besök här nere och det är alltid lika trevligt när dom kommer ner hit. Denna kväll fanns även Daniel med på trummor som vikare, Daniel har tidigare spelat med bland annat Elisas. Även Jimmys son var med och spelade gitarr denna kväll. Killarna i Casanovas är enormt skickliga och duktiga på det dom gör, det märker man inte minst vad det gäller ljud, ljus, utstrålning på scen och tillmötesgående mot både press/media samt dansare och arrangörer. Kvällen blev som så många andra underbar med härligt ös och ett gott sväng i deras varierande musik där det erbjöds allt från smäktande ballader till betydligt snabbare låtar. Ikväll söndag bjuder grabbarna upp till dans på Ljungsbro Folkets Park innan deras välförtjänta semester börjar imorgon. Tusen tack för denna gång och vi ses snart igen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Dansbandssidan.com passade på att säga Grattis till Henrik som blev årets sångare 2018 och fick ta emot en Guldklave tidigare i somaras på Dansbandsveckan i Malung.

Grattis Henrik Sethsson - Årets sångare 2018

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter