Hollyz bjöd på en ljuvlig säsongsavslutning för danserna på Liseberg

I lördags tog jag tåget mot Göteborg för mitt första reportage om grabbarna i Hollyz som jag aldrig tidigare träffat eller hört "Live" på någon spelning. Det var alltså hög tid att göra reklam för bandet och sprida deras dansmusik till alla mina följare. Strax efter 13.30 ankom jag Liseberg för att möta upp trummisen i bandet Fredrik. Jag blev otroligt väl omhändertagen hela dagen av bandet och vädret var helt fantastiskt denna säsongsavslutning för danserna på Liseberg. Hollyz är ett dansband från Trollhättan som levererar mycket fin dansmusik och spelar otroligt bra. Detta kan man se via alla "Live" filmer som ligger ute på Dansbandssidan på Facebook. Bra med folk hade kommit denna kväll och bandet fick ta emot otroligt bra med repsons från dansarna på plats. Hollyz visar att man håller hög klass och jag hoppas verkligen att arrangörer runt om i landet och även i övriga Norden tar chansen att bokar in bandet. Niklas som spelar Keyboard och även sjunger gör det imponerande bra trots att han är 100% blind och inte ser någonting. Han är helt enkelt en lysande stjärna med framtiden för sig. Vad det gäller bandet Hollyz så är grabbarna otroligt trevliga och och spelar med fin känsla och har ett härligt sound. Man får en blandning av både snabba och lugna låtar. Stefan Eriksson som är kapellmästare i bandet spelar även kompgitarr och sjunger mycket bra. Jag vill rikta ett stort och innerligt tack till er grabbar för en härlig dag på Liseberg. Tack även att ni bjöd upp mig på detta reportage samt tack för all feedback vad det gäller hemsidan och mitt jobb. runt den. Jag hoppas vi ses snart igen. Cattis som bokar Hollyz från LS Tonart var även på plats denna kväll.  / Christian på Dansbandssidan.com 


Hollyz spelar mogen dansmusik och strävar efter glädje och kvalité med stor musikalisk känsla. Bröderna Stefan och Jan-Ove tillsammans med Niklas startade Hollyz 2017 och blev fulltaliga i januari 2018 då även Tommy och Fredrik anslöt.

www.hollyz.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter