Ny musik med Martin Nilsson i september

Den 14 september släpper Martin Nilsson uppföljarsingeln till ”Lone Ranger” som kom i våras. Den nya singeln heter ”Du och en countrysång” och är en uptempodänga i en modern prodd som passar både dans- och countrypubliken.
 
För sexton år sedan vände livet för långtradarchaffisen Martin Nilsson.
En andraplacering i Fame Factory gjorde att Bert Karlsson fick upp ögonen för denne begåvade sångartist med countrymusiken som klistrad vid hjärteroten.
Den musikstilen har legat tryggt förvarad där ända sedan sexårsåldern, då han skrev beundrarbrev till Hasse Andersson och frankt förklarade att han skulle bli countryartist som sin idol när han blev stor. Drömmen infriades och Martin lirade under många år mellan 100- till 150 jobb om året.
 
För ett par år sedan blev han kontaktad av Donnez som behövde ha en vikarie för Donald i bandet som hade halsproblem. Ett jobb som Martin hoppade och som sedan renderade i att han blev fast medlem i bandet.
 
Efter ett tag i Donnez och det otroligt digra turnerandet bandet hade kände Martin att han ville göra sin grej igen och lämnade det hektiska dansbandslivet bakom sig och satsar helt på sin solokarriär som återigen tagit fart.
Sommaren har varit fullsmockad med gig på både festivaler, allsånger, egna konserter och gästframträdanden. Bland annat var han prisutdelare och sjöng Lobe Ranger på Guldklavengalan i Malung tidigare i somras.
 
Nu är det då dag igen – den här gången med ”Du och en countrysång”

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter