Årets dansband 2018 gästade Törringelund

Igår den 26/8 gästade årets dansband Martinez anrika Törringelund för en danskväll. Martinez fick i somras ta emot pris som årets dansband på Guldklavegalan i Malung och dom själv trodde aldrig att dom skulle vinna utan blev väldigt överraskade och smått chokade över vinsten. Senast jag träffade bandet för ett reportage var för cirka 10 månader sedan och mycket har hänt sedan dess. Dom har fått ett tillskott i form av grymma Daniel Ingemarsson Wik som började med bandet vid årsskiftet och spelar keyboard. I maj släppte dom albumet "Hans namn på min arm" som har blivit en stor succé och min åsikt om skivan är att det tillhör en av dom bästa skivorna med Martinez genom alla år. Nu till kvällen igår som blev helt underbar på alla sätt och vis. Det är aldrig något tvekan vad det gäller framförande och leverans ifrån bandet. Gång på gång ger dom 100% och med sångerskan Sandra som sjunger helt fantastiskt så kan man inte önska så mycket mera. Bandet är oerhört rutinerat med Tommy på gitarr och sång samt Danne Strandberg på trummor. Framgångsreceptet för bandet är att dom kör sin grej och gör det otroligt bra. Jag passade på att överlämna lite presenter till bandet som syns på översta bilden i och med segern (Årets dansband 2018) och gänget blev väldigt tacksamma och fick även presenter och stor uppskattning från fler personer. Denna kväll blev som så många andra med Martinez - Fantastisk och bra på alla sätt. Tack så mycket för en härlig dag tilllsammans med er samt tack till Törringelund för god mat och underbar service. / Christian på Dansbandssidan.com 

Vi är Martinez 

Sandra Estberg - sång
Danne Strandberg - trummor
Tommy Bengtsson - gitarr/sång
Daniel Ingemarsson Wik - klaviatur


Kolla in deras hemsidan här www.martinez.se

Kolla in deras Facebooksidan här 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter