Voize gästade Gåsastegets uppstart i Lund

Igår var Dansbandssidan.com på plats i Eoshallen i Lund inför Gåsastegets uppstart denna kväll till dansbandet Voize. Lunds Dansklubb Gåsasteget är en ideell förening i Lund som bedriver danskurser och träningstillfällen i Lund med omnejd. Väldigt trevligt att få vara på plats igen hos denna trevliga förening och göra ett reportage, många dansare hade kommit för att ta en svängom om till det populära Skånebandet Voize som levererade härlig musik kvällen igenom där man både fick dansa till snabba och lugna låtar som sig bör under en danskväll. Det är en fröjd att se och uppleva dansen på nära håll och även dokumentera denna utan bekymmer för att kunna sprida dansen och dansmusiken till nya framgångar. Det var en väldigt varm kväll och tiden gick fort, inte speciellt konstigt men den glädjen och den energin som både dansare och bandet bjöd på. Nedanför kan ni ta del av lite bilder och samt ett par full HD filmer från kvällen. Denna finns även tillgängliga via Youtube (Dansbandssidan.com). Jag vill rikta ett stort tack till föreningen Gåsasteget för denna gång samt tack till dansbandet Voize. Alltid lika trevligt och skoj. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter