Tack Malmöfestivalen och alla dansband för en fantastisk festival

Det blev en härlig vecka på Malmöfestivalen 2018 där en mängd olika dansband bjöd upp till dans i 8 dagar med start den 10/8 fram tills den 17/8. Dansbandssidan.com fanns på plats 6 av 8 dagar för att filma och ta lite bilder. Förutom lite blåst och regn under 3 dagar så var vädret strålande övriga dagar och otroligt mycket folk fanns på plats under veckan som gått för att roa sig och dansa. Alla dansband levererade otroligt bra och bjöd verkligen på fin dansmusik samt utstrålning och glädje från scen. Det är en fröjd att få göra reportage land och rike runt och sprida denna underbara musik som jag tror kommer leva kvar länge. Intresset för dansbandsmusik är enormt och vi är många som ser till att sprida musiken och se till att dansmusiken får enorm reklam. Så jag vill rikta ett stort tack till alla dansband, tack även till scenchefen Andreas samt stort tack till alla som kommit fram och snackat under veckan samt gratulerat till Dansbandssidans 7 års dag den 15/8 som firades tillsammans med dansbandet Chiquita. Min sponsor Polkapojkarna ska även ha ett stort tack för gott godis som jag delat ut under hela veckan till alla dansbanden samt för många trevliga besök i eran monter på festivalen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Denna bild får ändå utses till Malmöfestivalens höjdpunkt vad det gäller bilder för min del. En fantastisk bild helt enkelt på Mikael Strömqvist.

Foto:Malmöfestivalen

Från Dansbandssidans 7 årsdag 15/8 - Malmöfestivalen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter