Ett fantastiskt fint 7 års jubileum för Dansbandssidan.com i Malmö

Igår firade Dansbandssidan.com 7 år och detta firades på Malmöfestivalen 2018 där Chiquita denna kväll skulle bjuda upp till dans i ett perfekt väder. Dansen drog igång 19.00 men strax innan tog Benny tag i mikrofonen för att be Malmö publiken att sjunga för mig samt att dom gav mig ett fång med vackra blommor och choklad. Jag är oerhört tacksam för detta samt för alla gratulationer jag fått på denna dag. Låtskrivaren Mats Larsson kom förbi med en flaska skumpa till mig för att gratulera till dagen och framgångarna med min låt "Dags för dans". Mycket folk fanns på plats denna härliga sommardag i Malmö. Återigen stort tack till Chiquita och alla andra för en minnesvärd dag som jag aldrig glömmer. Stort tack även till Polkapojkarna för sponsring av godis under hela veckan. 

Bifogar lite härliga bilder som Ulf Stjernbo har tagit, tack så mycket Ulf för fina bilder och trevligt sällskap denna dag. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter